Adriane Callas "Bistro" Trio - Thee-Matinee

Wanneer

26 maart 2023

Kosten

€ 6,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!


Terug op veler verzoek bij de Thee-Matinee komt de Amerikaanse zangeres Adriane Callas vannuit Hollywood en zij neem een verrassing met zich mee!  Begeleid door gitarist Frans van der Waals en trompetist Hans Verheij , creeert zij een zwoele sfeer met favoriete stukken geïnspireerd door echte  Brazilian liedjes, Jazz/Swing Standards, Motown en lichte pop klassiekers “van Gershwin tot Swing" in een 1930's Bistro!  Dit ensemble zpeelt ook samen in de Amersfoortse "The New Manhattan Big Band" voor concerten en festivals.

HANS VERHEIJ (Trompet)


Sinds 1987 trompetist bij het Radio Filharmonisch Orkest. Speelde in de musicals Les Miserables, Phantom of The Opera en Cats van Joop van den Ende. Daarnast speelt hij in The New Manhattan Big Band (ook met zangeres, Adriane en gitarist Frans).
Vandaag verleent hij zijn medewerking aan het Adriane Callas Trio.

FRANS VAN DER WAALS (Gitaar)


Frans vond alles mooi om te spelen, of het nou een simpel country liedje was of een prelude van Bach. Het hield hem allemaal bezig. Uiteindelijk is de klassieke gitaar wel de focus geworden maar houdt hij er ook van om mooie jazz akkoorden te spelen als gitarist in twee bigbands. Toen Adriane hem vroeg om haar te begeleiden op gitaar hoefde hij niet lang na te denken.

U kunt vanaf 14.30 uur binnenlopen voor een kopje thee. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het optreden start om 15.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Thee Matinee

* = Verplicht veld

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring