logo Seminarie

Adriane Callas "Bistro" Trio - Thee-Matinee

Wanneer

24 oktober 2021

Kosten

€ 5,00
Terug op veler verzoek bij de Thee-Matinee komt de Amerikaanse zangeres Adriane Callas vannuit Hollywood en zij neem een verrassing met zich mee!  Begeleid door gitarist Frans van der Waals en trompetist Hans Verheij , creeert zij een zwoele sfeer met favoriete stukken geïnspireerd door echte  Brazilian liedjes, Jazz/Swing Standards, Motown en lichte pop klassiekers “van Gershwin tot Swing" in een 1930's Bistro!  Dit ensemble zpeelt ook samen in de Amersfoortse "The New Manhattan Big Band" voor concerten en festivals.


HANS VERHEIJ (Trompet)


Sinds 1987 trompetist bij het Radio Filharmonisch Orkest. Speelde in de musicals Les Miserables, Phantom of The Opera en Cats van Joop van den Ende. Daarnast speelt hij in The New Manhattan Big Band (ook met zangeres, Adriane en gitarist Frans).
Vandaag verleent hij zijn medewerking aan het Adriane Callas Trio.

FRANS VAN DER WAALS (Gitaar)


Frans vond alles mooi om te spelen, of het nou een simpel country liedje was of een prelude van Bach. Het hield hem allemaal bezig. Uiteindelijk is de klassieke gitaar wel de focus geworden maar houdt hij er ook van om mooie jazz akkoorden te spelen als gitarist in twee bigbands. Toen Adriane hem vroeg om haar te begeleiden op gitaar hoefde hij niet lang na te denken.
Delen?

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2022 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring