logo Seminarie

Charles Watt - Seminarie Klassiek

Wanneer

27 oktober 2020

Kosten

€ 5,-
In verband met de oplopende Coronacijfers zijn de concerten beperkt toegankelijk, alleen voor bewoners en vaste mantelzorgers.

Britse cellist Charles Watt heeft een drukke agenda waarin hij zijn passies voor symfonisch samenspel, kamermuziek, masterclasses volgen en het geven van privélessen combineert. Voordat hij zich vestigde in Nederland begon Charles zijn carrière in Londen en voltooide hij studies aan de Universiteit van Cambridge en de Guildhall School of Music and Drama. Hij begon met het onderwijzen van de cello en kamermuziek in een vroeg stadium van zijn carrière bij de wereldberoemde muziekscholen Yehudi Menuhin School en de Purcell School. Ook heeft hij een cursus opvoedkunde aan de Guildhall School of Music and Drama geleid en verzorgd.

Charles heeft meerdere onderscheidingen en prijzen gewonnen als solist en kamermusicus, waaronder de Leverhulme, Vandervelle, Merchant Taylor’s trusts, de Musician's Benevolent Fund, Muusic, Countess of Munster, English Speaking Union, Flame Competition en de Dutch Classical Talent Competition. In 2011 verhuisde Charles naar Amsterdam om zich te herenigen met zijn ‘groeiende’ gezin, liet hij zijn werkzaamheden in Londen achter en begon hij aan een freelance carrière als solist en docent.

Sindsdien speelt hij met geweldige musici en ensembles die alle genres spelen: muziek van Monteverdi tot Louis Andriessen. Onlangs was Charles te gast als aanvoerder bij het Rotterdams Philharmonisch Orkest en Amsterdam Sinfonietta en heeft hij meegespeeld bij ASKO | Schönberg en Nieuwe Ensemble tijdens een aantal reizen naar China, Kroatië, Duitsland, Wales en Thailand.
Delen?

Activiteiten

Meest recente activiteiten

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2021 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring