logo Seminarie

Croma Duo - Seminarie Klassiek

Wanneer

28 februari 2023

Kosten

€ 6,00
Twee keer per maand verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !


Elisa Sgorbini is geboren in 1992 in Crema, een klein stadje in het noorden van Itali . Ze studeerde af in 2013 aan het ‘G. Nicolini’ conservatorium in Piacenza, bij D. Felici. In 2009 won ze de eerste prijs bij het concours voor jonge musici: ‘L. Zanuccoli’ in Sogliano al Rubicone, in de categorie kamermuziek. In 2012 begon ze te werken bij het orkest ‘Sinfonica Giovanile Aleramica’ (Piemonte) en in 2013 bij ‘Filarmonica Franciacorta’ (Veneto). In datzelfde jaar won ze ook de auditie bij ‘Sinfonica Giovanile Aleramica’ (Piemonte). In 2014 won ze de auditie bij het orkest ‘Giovanile’ (Cremona) voor de functie: eerste klarinet. In 2015 ging ze op tournee met ‘Pomeriggi Musicali’ (Milan) naar Muscat in Oman. Ze speelde ook met ‘Conservatory Symphonic Orchestra G.Verdi’ (Milan), o.l.v. G. Noseda en D. Gatti. Ze won de auditie voor eerste klarinet bij het ‘Ensemble Accademico UniMi’ (Milan), waar ze Mozart klarinet concert k622 heeft gespeeld als solist. Ze werd officieel lid van ‘Orchestra UniMi’ (Milan).
Ze speelde tijdens het muziekfestival ‘Rencontres musicales de Mediterranee’ (Corsica) voor het conservatorium van Milaan: G. Verdi. In 2017 haalde ze haar Master diploma aan het ‘G. Verdi’ conservatorium in Milaan bij professor S. Delmastro. In 2018 won ze een klarinet auditie voor het NSO (Nederland Studenten Orkest) en deed daarmee een winter tour in februari 2019. Op dit moment volgt ze haar tweede Master aan HKU conservatorium in Utrecht, bij C. Zewald.

Ludovica Luppi is geboren in Rome in 1996 en begon met cellolessen op haar zesde. In 2006 begon ze in het “Juniorchestra” of the Accademia Nazionale di Santa Cecilia and in 2010  ging ze naar het Conservatorio Santa Cecilia in Rome waar ze afstudeere in 2015. In het zelfde jaar startte ze in de Scuola di Musica in Fiesole waar ze gedoseerd werd door M°Marianne Chen. Als orkestmuzikant, speelde ze in het "Orchestra Opera Italiana of Teatro Regio" in Parma, “Orchestra Giovanile Italiana” in Fiesole en speelt ze momenteel in het “Orchestra dell'Accademia Teatro alla Scala" in Milaan.
Ze werd toegelaten in het Nationaal Jeugdorkest in Nederland (NJO) en ze was eerste cellist in het GouweHart
Orkest (GHO) in Gouda. Momenteel volgt ze een Master’s programma aan HKU Conservatorium in Utrecht under
leiding van M° Timora Rosler.


Evelina Argyrou is geboren in Athene, Griekenland. Ze studeerde cum laude af in Athene, bij pianist Sofia Ntoysia aan National Conservatory of Greece en ze vervolgde haar studie bij Aleksandros Makris. Evelina studeert op dit moment bij Klara Würtz aan de HKU, Utrechts conservatorium en volgt daar een Bachelor programma voor ‘Classical Solo Performance’. Als solist heeft ze opgetreden in Frankrijk, Nederland, Belgi , Cyprus en Griekenland, en in belangrijke zalen, zoals ‘Tignespace’ Auditorium, Tivoli Vredenburg, Gemeentehuis Utrecht, Megaron Athens Concert Hall , ‘Stavros Niarchos’ foundation, Benaki’s Museum, Embassy of the Republic of Cyprus in Athene, Hellenic American Union, Institut fran ais d’Ath nes, ‘Vouleftikon’ Greek first parliament etc. Ze volgde lessen bij Laurent Cabasso, Michael Hauber, Gilead Mishory, Κonrad-Maria Engel, Vladimir Viardo, David Lively, Janina Fialkowska, Domna Eynouhidou, Karolos Zouganelis etc. Ze is geselecteerd door Dmitri Bashkirov om mee te doen aan een masterclass serie, een onderdeel van Grand Prix Maria Callas .


U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Seminarie Klassiek 28 februari 2023

* = Verplicht veld

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring