logo Seminarie

Croma Trio - Seminarie Klassiek

Wanneer

28 februari 2023

Kosten

€ 6,00
Twee keer per maand verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !


Elisa Sgorbini is geboren in mei 1992 in Crema, een klein stadje in het noorden van Italië.
Ze begon met klarinet spelen toen ze 13 was en een paar jaar later werd ze aangenomen op het conservatorium G. Nicolini in Piacenza, waar ze in 2013 haar Bachelor diploma behaalde.
In 2017 behaalde ze haar eerste Masters diploma aan het G. Verdi conservatorium in Milaan en in 2022 behaalde ze haar tweede Masters diploma aan het HKU conservatorium in Utrecht.
Op dit moment volgt ze een klarinet opleiding in Amsterdam bij C. Palermo, eerste klarinettist in het Concertgebouw Orkest.
Elisa speelt regelmatig met verschillende kamermuziek ensembles, in orkesten en geeft graag les.

Maria Laura Miguélez Torres begon haar cello opleiding in 2010 in Spanje aan het conservatorium van Vigo. Na het behalen van haar diploma vervolgde ze haar studie in Nederland aan de HKU in Utrecht, waar ze haar masters diploma behaalde in 2021.
Naast in Spanje op meerdere plekken celloles te hebben gegeven heeft ze ook een opleiding gevolgd om juwelen te maken.
Ervaring heeft ze opgedaan in meerdere orkesten in Spanje en op dit moment is ze freelance celliste in Nederland en geeft ze celloles.

Myrto Tzelisi is geboren in Rethymnon, Kreta en begon piano te spelen op 7-jarige leeftijd.
In 2012 behaalde ze haar diploma en vervolgde ze haar studie aan het Attiko conservatorium, waar ze in 2014 haar diploma voor solo piano behaalde.
Naast haar piano opleiding volgde ze ook een natuurkunde studie aan de universiteit van Athene, waar ze in 2016 afstudeerde.
In 2018 behaalde ze haar Masters diploma piano aan het HKU conservatorium en studeerde ze bij Martyn van den Hoek. Daarna vervolgde ze haar opleiding bij Stephane de May aan het Codarts conservatorium in Rotterdam tot 2020.
Ze heeft gespeeld op meerdere festivals in Griekenland, Nederland en Spanje, speelt graag
kamermuziek en begeleidt vooral vocalisten als koren.


U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Seminarie Klassiek 28 februari 2023

* = Verplicht veld

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring