logo Seminarie

Croma Trio - Seminarie Klassiek

Wanneer

26 oktober 2021

Kosten

€ 5,-
Croma Trio

Elisa Sgorbini is in 1992 geboren in Crema, een Klein stadje in het noorden van Italië. Ze studeerde in 2013 af aan ‘G. Nicolini’ conservatorium in Piacenza, bij M° D. Felici. In 2009 won ze de eerste prijs in een muziekwedstrijd voor jonge musici ‘L. Zanuccoli’ at Sogliano al Rubicone’ in de categorie kamermuziek. In 2018 won ze de ‘E-flat clarinet auditie’ voor de NSO (Nederland Student Orkest) wintertoer.  won the E-flat clarinet audiTon for the NSO (Nederland Student Orchestra) wintertoer. Op dit moment is zij bezig met haar tweede Master aan het HKU conservatorium in Utrecht, bij M° C. Zewald.

Ludovica Luppi is geboren in Rome in 1996 en zij begon met celloles op 6-jarige leeftijd. In 2006 had zij haar eerste orkestervaring bij de ‘Juniorchestra’ van de ‘Accademia Nazionale di Santa Cecilia’ en in 2010 begon zij haar studie aan het Conservatorium ‘Santa Cecilia’ in Rome, waar ze in 2015 afstudeerde. Ze is aangenomen bij het National Youth Orchestra in Nederland (NJO) en ze was de eerste Cello bij het GouweHart Orkest (GHO) in Gouda. Op het moment studeert ze aan het Master programma van het HKU conservatorium in Utrecht onder de leiding van M° Timora Rosler.

De Griekse pianist Evelina Argyrou is geboren in Athene. Ze ontving haar Piano Diploma in Athene ‘als ‘honor’ student, onder de leiding van pianist Sofia Ntoysia van het National Conservatory of Greece. Ze vervolgde haar studie met Aleksandros Makris. Op dit moment studeert Evelina in het Bachelor programma voor ‘Classical Solo Performance’ bij Klara Würtz aan het HKU Utrecht Conservatorium. Als solist heeft ze opgetreden in Frankrijk, Nederland, België, Cyprus en Griekenland en in belangrijke zalen zoals ‘Tignespace Auditorium’, Tivoli Vredenburg, Gemeentehuis Utrecht, Megaron Athens Concert Hall , “Stavros Niarchos” foundaTon, Benaki’s Museum , Embassy of the Republic of Cyprus in Athens, Hellenic American Union, InsTtut français d’Athènes, Vouleuikon Greek first parliament etc
Delen?

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2021 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring