logo Seminarie

Cuypers Duo - Seminarie Klassiek

Wanneer

13 september 2022

Kosten

€ 5,-
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Cuypers Duo

Het Cuypers duo werd opgericht in 2005 door Annerieke Nentjes en Sander van Berkel, tijdens de studie sloeg de muzikale en persoonlijke vonk over. Het duo is vernoemd naar de bijzondere Cuypers viool waar Annerieke op speelt. De viool is in 1782 gemaakt in Den Haag en dus al 239 jaar oud. Het duo speelt vaak samen naast al hun andere muzikale bezigheden. Ze spelen in concertzalen en kastelen en het meest bijzondere was toch wel in een tuinkas een concert geven.

Annerieke studeerde onder meer bij C. Duindam en J. Berkhemer, en ze volgde masterclasses bij H.Krebbers en R.Honek. Ze speelt op een Cuypers viool haar ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Annerieke is een veelzijdige violiste die veel remplaceert in de Nederlandse orkesten en daarnaast veel opnames inspeelt voor voor films of series.

Sander van Berkel studeerde bij onder meer M.Dispa en A. Hulshoff. Hij volgde masterclasses onder andere van C.Carr en G.Faust. Ook Sander speelt ook veel in de Nederlandse orkesten en is cellist bij het Gaudikwartet. Sander speelt op een moderne cello gebouwd, voor hem, door de Hilversumse bouwer J.Bolink.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 5,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?
* = Verplicht veld

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2022 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring