DubbelStorm - Thee Matinee

Wanneer

22 januari 2023

Kosten

€ 6,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!

DubbelStorm staat garant voor een hoop variatie. Ze zijn maar met z'n tweeën, maar komen altijd met een karrenvracht aan muziekinstrumenten aanzetten die ze in steeds wisselende combinaties bespelen. Zo zal er een blokfluit klinken samen met een gitaar, klarinet met accordeon, cello met gitaar, gitaar en contrabas, accordeon en viool, mandola en accordeon en zo meer.

Bovendien zal er gezongen worden en is er zelfs sprake van een miniopera... Maar wat zal er dan klinken? Muziek uit de Jiddische traditie van Oost-Europa, een liedje uit Albanië, Ierse tunes, Jim Reeves, jazzy nummers, een Griekse tango en wat niet al.

DubbelStorm, gekke naam eigenlijk. DubbelStorm bestaat uit twee broers Storm. Arent is ooit begonnen in de wereldmuziek, Joost in de klassieke muziek en waar het toe leidt als ze samen aan de slag gaan, dat hoort u dus deze middag.

U kunt binnenlopen vanaf 14.30 uur, Muurhuizen 102, ingang tuinzijde.
De kosten à € 6,00 p.p. graag pinnen of contactloos betalen bij binnenkomst. Koffie en thee is gratis, consumpties à € 2,30. Graag even een plaats reserveren middels onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Thee Matinee

* = Verplicht veld

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring