logo Seminarie

Duo Lagu - Seminarie Klassiek

Wanneer

24 november 2020

Kosten

€ 5,-
In verband met de oplopende Coronacijfers zijn de concerten beperkt toegankelijk, alleen voor bewoners en vaste mantelzorgers.

Duo Lagu - Piano / zang

Amparo Ballester is een Spaanse sopraan en studeert in haar 3e jaar aan de HKU (Hogeschool voor de Kunsten) in Utrecht, bij Dobrinka Yankova. Ze begon met piano spelen op de leeftijd van 8 jaar en startte met zingen toen zij 13 jaar was.

Amparo combineert haar studie in 'zang' met een online masterstudie in 'Music Research' aan de Internationale Universiteit van Valencia (Spanje). Ze studeerde in 2015 af als muziekdocent aan de Universiteit van Valencia, omdat lesgeven, naast muziek, een van haar passies is. Ze houdt van muziek in alle stijlen; van Barok tot Jazz, maar ze heeft een zwak voor Strauss.

Stephanie Lauwrencia Christianto is een Indonesische derdejaars student aan de HKU (Hogeschool voor de Kunsten) in Utrecht, bij Klará Würtz. Ze ontwikkelde haar interesse voor de piano op 4 jarige leeftijd en rondde de'Associated Board aan de Royal School of Music (ABRSM) voor piano niveau 8 af in Jakarta (Indonesië) in 2016, onder de begeleiding van Dr. Johannes S. Nugroho.

In hetzelfde jaar begon Stephanie met het schrijven van haar eigen stukken voor de piano, en twee van haar werken, getiteld 'Déçu' en 'The Journey Begins', gingen in première tijdens haar eerste solo pianconcet in Jakarta in 2018.
Delen?
* = Verplicht veld

Activiteiten

Meest recente activiteiten

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2021 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring