logo Seminarie

Karin & Karina - Seminarie Klassiek

Wanneer

1 maart 2022

In verband met de oplopende Coronacijfers zijn de concerten niet toegankelijk voor bezoek.

Karin & Karina

Karin Brunt, mezzosopraan, begon op 14-jarige leeftijd met zanglessen. Zij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en studeerde af als docerend en uitvoerend musicus. Karin geef individuele zanglessen en organiseert met regelmaat zangworkshops en zangprojecten. Daarnaast is zij nu een aantal jaren werkzaam als coach en begeleidt zij onder andere musici die vastlopen op hun instrument en spanning en stress ervaren op het podium. Karin organiseert met regelmaat liedconcerten, daarnaast zingt zij ook graag
oratorium en opera. Zo zal zij augustus 2021 te horen zijn in de rol van Reintje de Vos in de gelijknamige opera Reintje de Vos van Hans-Erik Dijkstra (première). Sinds een aantal jaren vormt zij met Karina Kantarova een duo, zowel in de zangles praktijk als ook op het podium.

Karina Kantarova is geboren in Armenië. Ze begon op 7-jarige leeftijd met pianolessen. Van 1979 t/m 1984 studeerde ze aan het conservatorium in de Armeense hoofdstad Yerevan. Ze studeerde af en behaalde diploma's als pianolerares en begeleidster. Van 1984 tot 1992 gaf ze pianolessen en was ze pianobegeleidster op de muziekschool in Deg. Sinds december 1999 woont Karina in Nederland. Ze begeleidt verschillende koren en solisten bij concertuitvoeringen, daarnaast ook mezzosopraan Karin Brunt. Karina gee4 ook een pianoles. Zij vormt samen met Tineke Bakker een duo op piano en dwarsfluit.
Delen?

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring