logo Seminarie

Mieke & Joke - Seminarie Klassiek

Wanneer

22 december 2020

Kosten

€ 5,-
In verband met de oplopende Coronacijfers zijn de concerten beperkt toegankelijk, alleen voor bewoners en vaste mantelzorgers.

Mieke Honingh & Joke Schonewille- altviool/harp

MIEKE HONINGH komt uit een muzikale familie. Haar moeder was pianiste en haar vader (eerste) klarinettist in het Concertgebouworkest. Mieke speelt altviool en inmiddels maakt ze al jarenlang deel uit van het Metropole Orkest, dat optreedt in binnen- en buitenland. “Heerlijk om te kunnen optreden met zoveel fantastische
muzikanten om me heen!”

* Ook JOKE SCHONEWILLE maakt deel uit van het befaamde Metropole Orkest. De Amersfoortse koos al jong voor de harp. Zij herinnert zich “als de dag van gisteren” concerten met sterren als Michel Legrand, Ennio Morricone, Al Jarreau, Elvis Costello, Gregory Porter, Trijntje Oosterhuis, enz. “Ieder project is en blijft een nieuwe uitdaging”, benadrukt Joke, die net als Mieke woonachtig is in Amersfoort.

Samen vormen ze al een aantal jaren een muzikaal duo. Ze spelen voor u op dit concert muziek van verschillende componisten zoals Bach, Beethoven, Brahms, Britten en Bartok maar ook volksmuziek uit Ierland en Amerika zal ten gehore worden gebracht. Weest wellekome!

Delen?
* = Verplicht veld

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2020 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring