logo Seminarie

Shanti duo - Seminarie Klassiek

Wanneer

5 december 2023

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Sinds 2019 vormen Ariel Lee en Shermaine Velasco een zang- en fluitduo genaamd het Shanti Duo en geven privé concerten door heel Nederland.

Ariel Sin Yu Lee (1990) is een mezzosopraan en fluitiste geboren in Hong Kong. Zij behaalde haar bachelordiploma klassiek fluit en zang in 2012 aan de Chinese Universiteit van Hong Kong. In 2017 ontving Ariel de ‘Holland Scholarship’ van de Nederlandse overheid en behaalde haar master zang aan het HKU Utrechts Conservatorium in 2019. Ze heeft net haar stage NKK NXT bij het Nederlands Kamerkoor in Juni 2021 afgerond.
Momenteel is ze lid van het professionele vocaal ensemble Consensus VocalisAriel is een actieve artiest in Europa en Azië. Op zanggebied treedt ze op als vocaal soliste (opera, kunstliederen, oratorium), ensemblezangeres en kamermusicus in verschillende stijlen van oude muziek tot nieuwe muziek. Als fluitiste geeft Ariel momenteel privéconcerten in Nederland en maakt deel uit van improvisatie concerten. In 2013 richtte ze samen met twee andere muzikanten in Hong Kong het kamermuziekensemble "The Music Circles" op. Ariel heeft ook meer dan 10 jaar ervaring met blaasorkest en orkest.

Shermaine Velasco

(1994), geboren in Amsterdam, begon op 6-jarige leeftijd met pianoles bij Maaike Eijkman aan de Muziekschool de Kunstlinie in Almere. Op haar 9e werd zij daar aangenomen in de jong talent klas. Zij vervolgde haar studie bij Frank Peters aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij haar bachelor studie heeft afgerond. Haar master studie behaalde zij bij Klára Würtz aan het Conservatorium van Utrecht. Shermaine heeft meegedaan aan een aantal muziekcursussen zoals Musik Zentral in Bad Aussee (Oostenrijk), het Peter de Grote Festival in Groningen en het ISA festival in Reichenau an der Rax (Oostenrijk). Shermaine geeft regelmatig concerten op podia zoals Tivoli Vredenburg in Utrecht, het openlucht theater in het Vondelpark, de Duif in Amsterdam, het muziekfestival Wonderfeel, spiegelzaal van het Concertgebouw in Amsterdam en is al een
aantal keer te horen geweest op de radio. Ook in de kamermuziek is zij actief met verschillende musici. Van 2017 t/m 2019 vormde Shermaine samen met Florence van der Does een pianoduo en maakte deel uit van de
pianoduo academy van het Pianoduo Festival Amsterdam, olv. het Scholtes & Janssens pianoduo. Daarnaast vormt zij samen met Emily Evers een klarinet- en pianoduo sinds 2020 en een vioolduo met Daniel Lee sinds 2015. Shermaine heeft ook een grote passie voor lesgeven en geeft al pianoles sinds 2013 in haar eigen lespraktijk. Sinds september 2021 is zij pianodocente aan de muziekschool MEC in Amsterdam.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 5,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Seminarie Klassiek 5 december 2023

* = Verplicht veld

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring