Duo Blaeu - Seminarie Klassiek

Wanneer

27 februari 2024

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Violiste Feyona van Iersel en pianist Martijn Smits spelen al jaren samen, in verschillende kamermuziek samenstellingen, waaronder Duo Blaeu. De naamgever van het duo is de overgrootmoeder van de violiste: Mary Blaeu. Inderdaad familie van de beroemde cartograaf uit de 17e eeuw.

Feyona van Iersel begon op zevenjarige leeftijd met vioollessen van haar moeder. Zij studeerde viool aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht bij Lex Korff de Gidts en aan het Conservatorium van Amsterdam bij Else Krieg en Istvan Párkányï. Feyona speelt regelmatig bij gerenommeerde orkesten in Nederland, zoals het Koninklijk Concertgebouworkest, het Nederlands Philharmonisch Orkest en Het Balletorkest. Ook geeft ze vioolles, onder meer bij Aslan Muziekcentrum.

Martijn Smits studeerde piano bij Arthur Hartong aan het conservatorium van Arnhem en bij Willem Brons aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Tegelijkertijd met zijn pianostudie studeerde Martijn geneeskunde in Nijmegen en Amsterdam. Martijn is actief als concertpianist in binnen- en buitenland en speelde soloconcerten en kamermuziek. Daarnaast werkt hij als huisarts in Amsterdam.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Seminarie Klassiek 27 februari 2024

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring