logo Seminarie

Verhaal van Scarlet

Als ik Scarlet, de dochter van mevrouw P, interview is het net koffietijd in Het Seminarie. In de voormalige kapel, nu de Seminarie living, is het gezellig druk.

In 2019 besloten mevrouw P. en haar kinderen op zoek te gaan naar een betere plek om te wonen dan het verpleeghuis waar zij ook gerevalideerd had. Het moest vooral een warme en veilige plek worden met goede zorg en liefst waar ze veel van haar eigen spulletjes naartoe kon meenemen. Na een flinke zoektocht vonden zij in Het Seminarie de plek die zochten. Lekker in de binnenstad van Amersfoort dichtbij de winkels, de markt en met twee mooie beschutte binnentuinen.

Mevrouw P. was voor de alles veranderende hersenbloeding een zelfstandige sterke en altijd positieve vrouw die nog regelmatig naar verre landen afreisde voor een avontuurlijke vakantie.

"In het vorige verpleeghuis ging het niet goed met mijn moeder". "Als we op bezoek kwamen zat ze (te) vaak half slapend in haar stoel", zegt Scarlet. "In Het Seminarie heeft ze veel meer actieve en positieve momenten en is ze zelfs weer aangekomen".

Mevrouw P. heeft het naar 't zin bij ons. Wij zijn blij dat we haar de veilige en prettige plek kunnen bieden die ze zo graag wilde.
Delen?

Werken bij

Onze cliƫnten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring