Adriane Callas & Playtime Jazz Quartet - Thee-Matinee

Wanneer

23 juni 2024

Kosten

€ 6,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!

Het Seminarie Garden Party 2024

Vanuit Hollywood Californië brengt Adriane Callas Hollywood naar Nederland en viert de zomer! De band is verheugd om voor het vierde jaar terug te keren naar Het Seminarie.

Met een internationale carrière verspreid over de continenten Azië, Europa en Noord-Amerika brengt Adriane bij elk optreden authenticiteit, theatrale kennis en een boeiende podiumpresentatie. Ze wordt bijgestaan door een dynamisch ensemble van professionele muzikanten uit Nederland, bestaat de band uit Johan Verheij (Trompet/Flugel) en o.l.v. Het Playtime Jazz Quartet met Casper Bleumers (contrabas), Steffen ‘T Hart (piano), Rob Brouwer (gitaar) en JaiJai Vos (percussie).

Met een verleidelijk repertoire dat zowel het bekende als het onverwachte combineert en zich uitstrekt van Gershwin tot Sting met een “touch of Amy”, weeft dit combo een hypnotiserend tapijt van Jazz & Swing Standards, Motown-grooves en Pop Classics met een twist.

Adriane Callas nodigt je uit om jezelf even onder te dompelen in een heerlijke 'al fresco' middag vol onvergetelijke muziek met blijvende herinneringen.

U kunt vanaf 14.30 uur binnenlopen voor een kopje thee. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het optreden start om 15.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Thee Matinee

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring