Wonen


Het Seminarie is een kleinschalige particuliere woonzorgorganisatie in het hart van Amersfoort, waar 24 uur professionele zorg en dienstverlening wordt aangeboden.

Wonen in Zorgresidence Het Seminarie betekent dat u 24 uur zorg en ondersteuning krijgt die u in uw vertrouwde woonomgeving niet meer kunt ontvangen. Het team van het Seminarie doet er alles aan om u zich in deze nieuwe woonomgeving thuis te laten voelen. Ons huis is bijzonder door de unieke locatie midden in het centrum van Amersfoort, de aankleding van het gebouw, de tuinen en de ontmoetingsruimtes.

Wat u onder deelnemen aan de samenleving verstaat, is heel persoonlijk. Op bezoek gaan bij familie of hen uitnodigen in Het Seminarie, naar buiten gaan, de stad bezoeken, ouderensport, in contact blijven met mensen van alle leeftijden en/of iedere zondag een kerkdienst bijwonen. Uw persoonlijke wensen en interesses worden geïnventariseerd en met elkaar worden realistische afspraken gemaakt over die zaken die voor u het leven waardevol en vooral ook plezierig maken. Omdat wij ons heel goed realiseren dat, ook voor de mensen die in een woonzorgvoorziening wonen, mantelzorg belangrijk blijft, worden uw familie, vrienden en/of kennissen hierin actief betrokken.

Daarnaast worden, in onze wooneetkeuken, iedere dag goede en verzorgde maaltijden vers bereid door onze chef-kok. Deze maaltijden worden zoveel mogelijk gezamenlijk genuttigd in de ‘living’ van Het Seminarie. Ook familie en vrienden zijn van harte welkom om, tegen een kleine bijdrage, mee te eten.

Rob

Voor meer informatie over wonen in Het Seminarie kunt u hieronder onze brochure downloaden.

Aanvraag rondleiding

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring