Zorgteam


De teamleden die werken bij Het Seminarie hebben verschillende opleidingsniveaus. Gedurende 24 uur is de eindverantwoording, zeven dagen per week, in handen van een verpleegkundige (niveau 4 of 5) of een verzorgende IG (niveau 3) met een verpleegkundige als achterwacht.

De diensten zijn ingevuld met verpleegkundigen, verzorgenden, enkele helpenden, een kok, huishoudelijke hulpen en gastvrouwen die verschillende opleidingen hebben gevolgd op zowel lager, middelbaar als hoger beroepsonderwijs niveau. Daarnaast zijn er stagiaires en vrijwilligers.

Het team wordt geselecteerd op opleidingsniveau en op de bereidheid tot scholing, ontwikkeling, interesses, respect voor de katholiekchristelijke identiteit, gastvrijheid, betrokkenheid, houding en gedrag.  Samen zijn zij het team dat inspeelt op uw (zorg) vragen om uw leven zo plezierig, veilig, professioneel verzorgd en huiselijk mogelijk te laten zijn.

Nieuwe Nederlanders


Nieuwe Nederlanders (NN) zijn vluchtelingen met een verblijfsvergunning.

Het Seminarie is een veilige en kleinschalige plek in onze stad waar onze NN onze taal in de praktijk kunnen oefenen in korte en overzichtelijke situaties. Onze NN komen in het Seminarie continu in aanraking met onze taal, cultuur en gebruiken. Vooraf aan een betaalde baan kunnen zij bij ons gedurende een halfjaar/jaar zich voorbereiden op een volwaardige rol en baan in onze samenleving. Een tussenfase naar betaald werk dus.

Onze Seminarie Academie traint hen op de werkvloer. Taal, Hospitality, specifieke horecazaken en allerhande Nederlandse dagelijksheden komen daarbij iedere keer aan de orde.

Onze NN draaien direct mee in de echte operatie als volwaardig lid van het team. Ons team bestaat uit zorgprofessionals (alle niveaus), vrijwilligers, stagiairs, hospitality en facility medewerkers en staf.
Onze cliƫnten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring