Leerwerkomgeving

Om ook in de toekomst te kunnen beschikken over voldoende gemotiveerde en gekwalificeerde professionals hecht Het Seminarie een hoge prioriteit aan opleiden.  De vraagstelling uit de praktijk c.q. de zorgbehoefte van de bewonerspopulatie is waar mogelijk leidend. Iedere mens heeft een eigen verantwoordelijkheid als het gaat om eigen ontwikkeling.

Het werken met stagiaires prikkelt de geest (alert blijven op ontwikkelingen c.q. veranderingen in de samenleving) van het team professionals dat werkzaam is in de zorg- en dienstverlening in Het Seminarie. Leren is een (inter)actief proces en een integraal onderdeel van het werk. Samen met anderen met kennis en vaardigheden op een bepaald gebied actief aan de slag gaan en het geleerde integreren in professioneel handelen. Het werken met stagiaires en anderen van buiten het huis, brengt leven in huis. Zorg- en dienstverlening is een vak dat vereist dat mensen in dialoog blijven over wat belangrijk is voor de mens in de diverse levensfases. Opleiden zien wij als een continu levenslang en innoverend proces dat nooit stopt.

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) heeft Het Seminarie erkend als leerwerkbedrijf voor de volgende opleidingen:

  • Helpende Zorg & Welzijn (niveau 2)
  • Verzorgende IG (niveau 3)
  • Verpleegkundige (niveau 4 en 5)
  • Assistent dienstverlening en zorg (niveau 1)
  • (Specifiek) begeleider specifieke doelgroepen (niveau 3 en 4)

Neem contact met ons op via onderstaand formulier om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op

* = Verplicht veld

We staan u graag te woord

Onze cliƫnten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring