logo Seminarie

Zorg

Het team van Het Seminarie biedt u 24 uur professionele zorg en dienstverlening. Van verpleging en verzorging tot het bereiden van de dagelijkse maaltijden door onze chef-kok, Van huishoudelijke hulp en/of een klussendienst tot het wassen en strijken van uw kleding en linnengoed. De kapper, pedicure, nagelstliste, fysiotherapie, logopedie kunnne wij voor u regelen.

Ontspanningsactiviteiten op het gebied van cultuur of beweging vinden wekelijks plaats. Aan (nationale) feestdagen wordt aandacht besteed. Uw geloof wordt gerespecteerd en indien mogelijk wordt kerkbezoek of luisteren naar een mis of dienst op een rustige plek georganiseerd.

De zorg en dienstverlening wordt aangepast aan de voor u veranderende omstandigheden, leidend hierbij is de indicatie Wonen Langdurig Zorg die het Centrum Indicatiestelling Zorg, CIZ, voor u afgegeven heeft. Er wordt een zorg leef plan opgesteld waarin de zorg handelingen worden vastgelegd, uitgaand van de mogelijkheden van de indicatie. Bij de aanvraag van de indicatie helpen en adviseren wij u graag. Wilt u extra uren zorg of dienstverlening dan kunnen we samen met u daar een plan voor maken.

Werken bij

Onze cliƫnten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring