logo Seminarie

Zorg

Het team van Het Seminarie biedt u 24 uur professionele zorg en dienstverlening. Van verpleging en verzorging tot het bereiden van de dagelijkse maaltijden door onze chef-kok, Van huishoudelijke hulp en/of een klussendienst tot het wassen en strijken van uw kleding en linnengoed. De kapper, pedicure, nagelstliste, fysiotherapie, logopedie kunnne wij voor u regelen.

Ontspanningsactiviteiten op het gebied van cultuur of beweging vinden wekelijks plaats. Aan (nationale) feestdagen wordt aandacht besteed. Uw geloof wordt gerespecteerd en indien mogelijk wordt kerkbezoek of luisteren naar een mis of dienst op een rustige plek georganiseerd.

De zorg- en dienstverlening wordt aangepast aan de zich voor u veranderende omstandigheden. Leidend voor het aantal uren zorg en dienstverlening is het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Afspraken hieromtrent worden vastgelegd in het leefzorgplan. Bij het aanvragen van uw indicatie helpen wij graag. De kosten van de
zorg worden grotendeels uit de Algemene wet bijzondere ziektekosten (AWBZ) en Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO) betaald. Wilt u extra uren zorg of dienstverlening, dan kunnen we hiervoor, samen met u, een plan maken.

Werken bij

Onze cliƫnten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2021 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring