Wooneetkeuken

Voeding
Voor bewoners zijn de maaltijden belangrijke momenten in het dagelijks leven. Genieten van een lekkere, gezonde maaltijd bevordert niet alleen het welbevinden, maar ook de gezondheid. Wij bieden maaltijden van hoge kwaliteit met ruime variatie en in overleg met u als bewoner. Onze koks nemen graag kennis van uw eventuele dieet- en menuwensen. Voor de maaltijden wordt gebruik gemaakt van seizoengebonden verse waar.

Het ontbijt, de lunch en de warme maaltijd worden aangeboden in de sfeervolle wooneetkeuken, de voormalige kapel.  Vindt u het op sommige momenten plezieriger om in uw appartement, buiten of samen met een externe gast in een van onze andere ruimtes te eten, dan worden in overleg de mogelijkheden bekeken.

Voor iedereen toegankelijk
Uw gasten zijn onze gasten. We zien uw gasten graag op bezoek komen en ze kunnen altijd mee-eten. In overleg kunnen ook buurtbewoners aanschuiven. Bij al de te ondernemen activiteiten wordt altijd uitgegaan van het gegeven dat Het Seminarie het thuis is van u als bewoner. De kosten voor ontbijt en lunch bedragen € 7,50 en voor een diner € 14,25 per persoon. Koffie, thee en tafelwater is kosteloos, (alcoholvrij) bier en wijn is € 2,30 per glas.
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring