Duo Aimée & Marion - Seminarie Klassiek

Wanneer

20 juni 2023

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !


Marion Schopman studeerde fluit bij Harrie Starreveld aan het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam. Al tijdens haar studie speelde zij in diverse orkesten en ensembles en was betrokken bij opnamen van cd’s, radio- en televisieprogramma’s. Ze maakte deel uit van de Stichting Kameropera Nederland en speelt nu al jaren eerste fluit bij het Nederlands Promenade Orkest. Marion is daarnaast ook zeer actief op het gebied van kamermuziek. Zo gaf ze concerten met pianisten als Wibi Soerjadi, Marietta Petkova en Hans Eijsackers; en maakte deel uit van het Keizerkwartet, het ensemble PP en momenteel het Ronsard trio. Marion speelt naast de c of concertfluit ook
traverso, piccolo, alt- en bas.

Aimée van Delden studeerde bij Edward Witsenburg aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waarna zij haar
harpstudie gedurende drie jaar voortzette bij Germaine Lorenzini in Lyon, Frankrijk.
Van 1998 tot 2004 was zij eerste harpiste van het Nederlands Promenade Orkest. Thans remplaceert zij veelvuldig bij de Nederlandse orkesten en maakt daarnaast deel uit van diverse kleinere ensembles. Zij maakte verscheidene televisie- en cdopnames en is ook in het buitenland regelmatig te horen.
Aimée van Delden bespeelt een Lyon & Healy Salzedo model moderne harp en een Holdernesse/ Erard historische harp (Londen ca 1830).

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring