Iris & Friends- Thee Matinee

Wanneer

24 november 2024

Kosten

€ 5,-
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!

Iris is met haar warme stem al jaren een graag geziene en gehoorde gast in jazzclubs, op festivals, concerten en (bedrijfs)feesten. Met haar band Iris & Friens heeft ze een uitgebreid repertoire opgebouwd dat reikt van oude stijl muziek en blues tot de mooiste standards uit het American Songbook. Daarnaast brengen zij o.a. songs van Stevie Wonder en Burt Bacharach, verscheidene mooie popsongs, o.a. van Adele, en een aantal Nederlandstalige nummers, al naar gelang de locatie en gelegenheid.


De Friends van Iris zijn: Nick van den Bos (piano), Rob Veenhuizen (bas), Pim Toscani (drums)

Iris & Friends spelen regelmatig met zeer bekende musici waaronder met de beroemde saxofonist Scott Hamilton. Niet alleen Iris maar ook de Friends hebben stuk voor stuk hun sporen in de jazz verdiend en spelen daarbij al langere tijd met elkaar samen.

U kunt vanaf 14.30 uur binnenlopen voor een kopje thee. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het optreden start om 15.00 uur, u kunt zich maximaal een maand van ter voren aanmelden.

Aanmelden
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring