Mais Um - Thee Matinee

Wanneer

24 maart 2024

Kosten

€ 6,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!''

Mais um!

Duo Mais Um bestaat uit Inke Krudde, zang/accordeon en keyboard en Marieke Booij op viool. Beiden genoten na afronding van het conservatorium van een carrière in diverse muzikale formaties.

Marieke speelde naast het Rotterdams Philharmonisch Orkest en het Metropole Orkest ook in kleine kamerorkesten zoals Amsterdam Sinfonietta.

Inke Krudde was lead vocalist o.a. bij de bigband Swing Design, waarmee zij tijdens een tour door America op verschillende jazz festivals optrad. Daarnaast zong zij in de de band Funplugged en in diverse jazz en pop formaties.

De Braziliaanse naam Mais Um betekent vrij vertaald “nog 1!”, Mais Um speelt meerdere muzikale stijlen. Van klassiek tot jazz tot Braziliaans/Latin en van lichte pop tot Franse chansons. Daarnaast krijgen zij er nooit genoeg van om samen te spelen!

U kunt vanaf 14.30 uur binnenlopen voor een kopje thee. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het optreden start om 15.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Thee Matinee

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring