Buurtkamer

Senioren die gezelligheid buitenshuis zoeken, kunnen terecht in de “De Buurtkamer” van Het Seminarie. Voor oudere binnenstadbewoners met een klein netwerk, mensen met lichte geheugenproblemen en voor mensen met een beperkte mobiliteit is er iedere woensdag plek in De Buurtkamer op de Appelmarkt, nummer 17.

U kunt kosteloos een kopje koffie komen drinken en doen wat u zelf leuk vindt. De aanwezige buurthost zal u gastvrij ontvangen. Er is een programma voor ‘ieder wat wils’ , maar u kunt ook gewoon een kaartje leggen of een spelletje doen.

Wanneer?
Iedere woensdag inloop tussen 10.00 en 14.00 uur.  

Kosten
Entree is gratis. Voor sommige activiteiten wordt een entree gevraagd, dit wordt vermeld bij de specifieke activiteit in de agenda. Daarnaast kunt u voor €4,- een lunch nuttigen in de Buurtkamer.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de Buurtkamer? Kijk dan op de website van de Buurtkamer of neem contact op met ons via e-mail of via het formulier op deze pagina.


Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van #Indebuurt033 in het kader van het jaarplan voor de wijk Kruiskamp/Koppel/Binnenstad.

Contact Buurtkamer

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring