logo Seminarie
  • Home
  • Amersfoort en omgeving

Amersfoort & omgevingDe historische binnenstad van Amersfoort is gezellig en toegankelijk. Er zijn in de nabije omgeving veel stedelijke voorzieningen. Bewoners en hun gasten hebben o.a. winkels, musea, theater, bioscopen, restaurants maar ook natuur binnen handbereik. Dit geeft het stadshart haar dynamiek.  Amersfoort is het bruisend middelpunt van Nederland. Een vaart met de Waterlijn, bezoek aan kinderboerderij De Vosheuvel, wandeling met het IVN of met de Gildegidsen Amersfoort, een bezoek aan DierenPark Amersfoort, bezoek aan een van de Amersfoortse festivals, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De stad ligt op het kruispunt van de beboste Utrechtse Heuvelrug, het bekenlandschap van de Gelderse Vallei en de veenweidepolder Eemland. U kunt vanuit het hart van de stad in een mum van tijd de paden op of de lanen in om te genieten van water, heide en beschermde natuurgebieden in de polders. Wie op zoek is naar weids natuurlijk uitzicht over het land, voelt zich ongetwijfeld thuis in beschermde natuurgebieden rond Amersfoort zoals de polders Arkemheen en Zeldert.

Ontspannende plezierige activiteiten
Ontspannende plezierige activiteiten, wat zou het leven saai worden zonder hiervan te kunnen genieten. Activiteiten, feesten, rituelen ze geven kleur aan ons leven, leiden af van de hectiek van alle dag, geven structuur en doen de mens goed voor het lichaam en ziel. Daarom bouwt Het Seminarie aan een activiteitenprogramma waarin zoveel mogelijk voor ieder wat wils is terug te vinden.

De activiteiten zijn toegankelijk voor de bewoners van Het Seminarie en senioren uit de binnenstad.

Werken bij

Onze cliƫnten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2020 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring