logo Seminarie

Raambezoek

Vanaf 23 april kunnen de bewoners van Het Seminarie een beperkt aantal familieleden op bezoek krijgen. Deze bezoeken zullen niet in Het Seminarie zelf plaatsvinden, maar in een ruimte achter onze vide in de Stad van Cahen. Door een bezoekmogelijkheid te maken achter glas hopen we het gemis aan familieleden een klein beetje kunnen verzachten. In principe moet het mogelijk zijn dat elke bewoner op deze manier weer wekelijks bezoek kan ontvangen.

Eerste contactpersonen kunnen een bezoek plannen in onderstaande agenda en wij zorgen er voor dat de betreffende bewoner op tijd in de bezoekkamer plaatsneemt. De familie krijgt – met maximaal twee personen – toegang tot de bezoekruimte en daar kan men via een babyfoon met elkaar praten.

In geval van mooi weer kan het zijn dat we de locatie verplaatsen naar de Buurtkamer aan de Binnentuin. De definitieve locatie wordt bevestigd in de herinneringsmail die u een dag van te voren krijgt en voorlopig blijven we Muurhuizen 104 als ingang hanteren voor bezoeken.

De te reserveren ‘bezoektijd’ is 55 minuten en zo kan iedere bewoner eens per week bezoek ontvangen. Aangezien we in het weekend minder personeel beschikbaar hebben om de bezoeken te begeleiden zijn de bezoekdagen gepland op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Reserveer hier alvast uw bezoek, wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat!

N.B.: Na 1 juli 2020 kan er alleen nog een raambezoek worden afgelegd door mensen die net uit het buitenland zijn gekomen. Plan uw afspraak anders in de bezoekagenda.

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2020 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring