logo Seminarie

Bericht van de directie

Inzet van familieleden van bewoners


Ongetwijfeld heeft u iets meegekregen van de artikelen over de zorg in het AD, Telegraaf en Volkskrant. Door het enorme ziekteverzuim, de structurele krapte op de arbeidsmarkt opgeteld bij de vakanties, maken dat veel huizen de familie van bewoners vragen om te helpen met allerhande dagelijkse taken rondom moeder/vader/opa/oma. Gelukkig is het bij ons nog niet zover. Wel willen we om uw begrip vragen rondom de schoonmaak van de appartementen. Nu onze schoonmaakploeg door ziekte meer dan gehalveerd is komen we nu echt in de knel. Weet dat we volop aan het werven zijn en dat we ook proberen om tijdelijke oplossingen te vinden.

Uw hulp bij uitjes


Ondanks de personeelskrapte proberen we met Team Leefplezier alle activiteiten vast te houden. In huis lukt dat prima. Uit huis zijn uitjes, zoals een dagje naar het strand of een dagje dierenpark Amersfoort, heel moeilijk rond te krijgen. Onze bewoners willen dit heel graag en vragen ons zelfs om meer. Uw hulp is daarbij zeer welkom !!

Werving


Jan-Willem is drukdoende met het werven van Oudsten van Dienst. Manon (niveau 3) begint op 1 augustus. Christine (niveau 5) begint op 1 september en Ellen (niveau 4) half augustus. We gaan door met het werven van goede verpleegkundigen!

Activiteit voor na het diner


Ervaring leert ons dat de voorleessessies door Mariel, direct na het diner, enorm gewaardeerd worden door onze bewoners. We willen daartoe deze activiteit uitbreiden en verbreden. We gaan een lijst aanleggen met voorlezers, muzikanten, verhalenvertellers, discussieleiders, korte films begeleiders……………………. Als u ideeën hebt en/of mensen weten voor dit “prettig uurtje” dan kunt u zich bij mij melden door mij te mailen. Als u wilt kunt u natuurlijk mee-eten.

Reparatie muren living


Direct na de bouwvak worden de muren in de living aangepakt en hersteld. Er zullen steigers gebouwd worden en er komen stukadoors en schilders over de vloer. De hersteloperatie zal een weeklang voor overlast zorgen.

Groet,
Emil en Jan-Willem

Amersfoort, 4 augustus 2022
Delen?

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring