Latei / Woonvastfonds

LATEI Fonds ondersteunt lokale initiatieven die een bijdrage leveren aan prettig wonen en een betere leefomgeving. Jaarlijks kunnen Amersfoortse partijen in competitie een plan indienen. Het project met de meest positieve impact op een stad, buurt, dorp, of wijk ontvangt de bijdrage. Het Seminarie heeft een uitgebreid plan bij het fonds ingediend voor het opknappen van onze binnentuin Het Binnenhof. In juli kregen we bericht dat het LATEI Fonds samen met het Woonvast Fonds Het Seminarie als winnaar uitgeroepen heeft van de 16 inzendingen.
 
De jury schrijft o.a.:
Als jury van het LATEI Fonds willen we u hartelijk danken voor het indienen van uw project voor een bijdrage van het LATEI Fonds in 2021. Het aantal inzendingen dit jaar was met 16 projecten overweldigend. Wij zijn onder de indruk van het sociaal-maatschappelijke belang van uw project.
 
Uw project is een prachtig voorbeeld hoe een relatief kleine organisatie in het hart van de stad van groot belang kan zijn voor de samenleving, in uw initiatief voor zelfstandig wonende ouderen in de binnenstad. Wij willen als LATEI Fonds dan ook van harte bijdragen aan de herinrichting van de kloostertuin van het Seminarie en het toegankelijk maken vanaf de openbare weg.
 
Naast het maatschappelijk belang van uw initiatief zijn voor de jury ook de volgende feiten belangrijk geweest bij de afweging. Het Seminarie is een mooi rijksmonument dat bijdraagt aan de historische waarde van de stad - de professionaliteit en continuïteit van uw onderneming. Mede hierdoor maken zowel het LATEI Fonds als Woonvast dit project samen mogelijk.
 
Samen met de nieuwe bewonerscommissie en onze coördinator Buurtactiviteiten, Gea Hogenbirk, inventariseren we wat de wensen van onze bewoners en buurtouderen voor de tuin zijn. Er komt een nieuw hek aan de straatkant van het Binnenhof waardoor onze buurtouderen Het Binnenhof in kunnen komen.
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring