Paasbericht directie

Seminarie Binnenhof


De binnentuin (en aanstaande buurttuin) wordt heel mooi. De jeu de boules baan is een plaatje en de bestrating is geweldig vakwerk! Afhankelijk van de bestelde planten en bloemen hopen we dat de tuin eind april klaar is. Hoveniersbedrijf 't Hofland, Ron de Wilde en Ronald van den Bos verdienen een groot compliment, bij deze!

Seminarie


Huishouding


Ons team Huishouding heeft versterking gekregen van een echtpaar uit Soedan. Tedros was daar werkzaam als leraar Engels en was ondernemer met een eigen taleninstituut. Samen met zijn vrouw Mirvat heeft hij in Amersfoort een beginnend schoonmaakbedrijf. Wij wensen Tedros en Mirvat veel succes bij Het Seminarie.

Activiteiten


Team Leefplezier heeft een ambitieus jaarplan gemaakt. Iedere maand komt er een extra activiteit. In februari gingen we naar Herman van Veen en in maart deden we een binnenstadtoer met de trein. Ook gaan we weer meedoen met een aantal binnenstadactiviteiten. We zijn in conclaaf met de Bachdag, Gluren bij de Buren, Spoffin, Vreemde Gasten...... Het ligt in de bedoeling om op mooie dagen, met onze bewoners, maximaal naar buiten te gaan. Wij vragen familie, vrienden en kennissen om ons daarbij te helpen.

Treintje


Post Corona


Als ik dit schrijf hebben onze bewoners net hun 2e boosterprik gehad, is Gera een dag flink ziek geweest van de booster en zijn beperkende maatregelen er bijna af in ons huis.
Graag wil ik een groot compliment maken aan ons zorgteam, vrijwilligers, team keuken, team huishouding, Gea, Ronald, Rob, Irene en ook aan onze stagiaires. Zij hebben met elkaar de gaten dichtgelopen en hebben er voor hebben gezorgd dat Het Seminarie geen pyamadagen of hulp van het leger heeft moeten organiseren. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat we al wel contacten hadden aangeboord in het leger.
Het was lange tijd heel moeilijk voor ons om, alle gebruikelijke en goede, zorg aan onze bewoners te leveren. Het was een tijd van fors ziekteverzuim, extra coronabeperkingen, liftproblemen, algemene personeelsschaarste, vele corona-ziekweekjes van onze mensen....................................... We danken de bewoners en families voor hun begrip en geduld. Hopelijk kunnen we nu, in de nadagen van corona, samen bouwen aan een nog beter en mooier Seminarie.

Emil Scheerder
Voorzitter Raad van Bestuur
Delen?
Onze cliƫnten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring