logo Seminarie

Paasbericht directie

Inspectie


Half maart hebben we, voor het eerst in ons bestaan, een uitgebreide (reguliere) inspectie gehad van het IGJ (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd). De inspecteurs spraken met de Raad van Toezicht, directie, medewerkers en bewoners. De eerste reactie was positief. Het complete rapport volgt in deze maand, wij zullen deze op onze website delen.

Jan de Kievid


Onze teamleider Zorg, Jan de Kievid, is nog steeds ziek. Het gaat hem voorzichtig wat beter maar we verwachten dat zijn herstel nog wel even gaat duren. Wij wensen hem beterschap!

Maria en Het Seminarie


In februari kochten Jan-Willem en ik (Emil) een schitterend Mariabeeld voor in de hal van het Seminarie. Het antieke Mariabeeld komt uit België en is rond 1830 gemaakt.

maria


Verbouwing


In de stad van Cahen bouwt aannemingsbedrijf van de Vijzel twee prachtige appartementen. We verwachten de oplevering rond 1 mei 2021.

Muziek in Het Seminarie


Na een periode van ruim 4 maanden (muziek)stilte zijn we weer gestart met Seminarie Klassiek en het Thee-Matinee.

Seminarie Take Away


is de nieuwste loot aan de stam van onze buurtactiviteiten voor onze buurtouderen. Iedere woensdag kookt onze Chef-kok een gezonde maaltijd voor onze buurtbewoners. De Buurtkamer is sinds kort weer open voor een beperkt aantal bezoekers in tijdslots.

Missie en Visie


We hebben een nieuwe Missie en Visie geschreven. Deze vindt u op onze (nieuwe) website.

Kwaliteitsverslag en plan


In navolging van het kwaliteitskader Verpleeghuiszorg maken we elke jaar een Kwaliteitsverslag en Kwaliteitsplan, deze zijn beide te vinden op onze website.

Delen?

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2021 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring