Paasbericht Team

In het afgelopen jaar hebben we verschillende nieuwe collega's kunnen verwelkomen in ons team en een aantal van hen stelt zich graag even aan u voor. Helaas ontvingen we vorige week ook verdrietig nieuws over een collega van 'het eerste uur'.

Corinne KrijgsmanCorinne Krijgsman


Ik ben Corrine Krijgsman – van der Span en ben sinds 1 maart 2020 werkzaam bij het Seminarie.

Voorheen heb ik 21 jaar als Verzorgende IG in de thuiszorg gewerkt. Ik ben getrouwd, heb drie volwassen kinderen en woon in Leusden.

Na de thuiszorg waar je altijd alleen onderweg bent en met veel eenzaamheid van clienten te maken krijgt, was Het Seminarie een grote verandering voor mij. Bewoners die samen koffie drinken en eten, zorg afgestemd op de bewoner en ten alle tijden bij kunnen stellen wanneer dat nodig is.
Het is voor mij heel belangrijk dat er 24/7 personeel beschikbaar is. Dit in tegenstelling tot de thuiszorg waar je mensen langere tijd alleen moet laten. Hier is het team er altijd. Als een bewoner ziek of angstig is; wij zijn er en kunnen de zorg en aandacht bieden die op dat moment nodig is. Het is elke dag weer een uitdaging om alles zo goed mogelijk te doen maar ik doe het met veel plezier !


Menno BoersmaMenno BoersmaMijn naam is Menno Boersma en ben sinds enkele maanden werkzaam binnen Het Seminarie. Dit is voor mij de tweede keer dat ik als verpleegkundige ben ingehuurd bij Het Seminarie, dus voor velen geen onbekende.

Ik ben 47 jaar, getrouwd met Sonja en heb 5 kinderen: Famke, Douwe, Nanne, Loek & Coosje. Famke is ook werkzaam binnen het Seminarie en ik geniet van de samenwerking met haar als dochter; leuk om elkaar ook als professional te leren kennen.

In de afgelopen jaren ben ik veelal werkzaam geweest als verpleegkundige in de ouderen- en thuiszorg, binnen verschillende kwaliteitsteams en als coördinator zorg. Mijn opleiding verpleegkunde heb ik destijds in een ziekenhuis in Haarlem gedaan, aangevuld met twee HBO studies Health Informatics en Healthcare Bedrijfskunde.

Wat mij ontzettend trekt in Het Seminarie is de geweldige groep bewoners, gemotiveerd team en verblindende ambiance! Voor mij is Het Seminarie de plek waar goede zorg, "fun" en service bij elkaar komen. Ik kan uit ervaring spreken, gezien het feit dat ik werkzaam ben in veel verschillende omgevingen, dat Het Seminarie écht een unieke plek is om te wonen en te werken.
Ik hoop dat mijn betrokken, warme zorg aan de bewoners en naasten, samen met mijn kennis, kunde en ervaring een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Het Seminarie!


Memoriam Ryan van der MijlVorige week bereikte ons het verdrietige nieuws dat onze oud collega Ryan van der Mijl is overleden op 19 maart j.l. De bewoners en medewerkers van het eerste uur kennen hem als een warme betrokken verpleegkundige die 2,5 jaar lang enthousiast heeft meegewerkt in de pioniersfase van Het Seminarie. Dat was een tijd waarbij er een groot beroep werd gedaan op ieders improvisatietalent en zelfsturend vermogen en zelfs in de grootste hectiek wist Ryan de gezellige sfeer te bewaren. Velen van ons denken in dankbaarheid aan hem terug, Ryan werd 62 jaar oud. Voor contactgegevens, klik door naar het familiebericht.
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring