logo Seminarie

Zomerbericht directie

Seminarie DagelijkshedenDe afgelopen maanden zijn geen gemakkelijke periode geweest voor ons zorgpersoneel. Ons hoge ziekteverzuim (20%) is weliswaar niet werkgerelateerd maar is nu al ruim een jaar een grote zorg voor onze organisatie. (Landelijk ziektecijfer overall 4.9%, Zorg landelijk 7,6% en is nu snel oplopend). Dit hoge ziekteverzuim opgeteld bij de vakantieperiode die deze maand nog doorloopt maken het optimaal roosteren onmogelijk.
Natuurlijk hebben we de vijf zorguitzendbureaus, waar we contact mee hebben, gevraagd om ons te helpen. Maar ook zij kunnen ons geen mensen leveren.

Ons zorgteam heeft heel hard gewerkt en hebben door veel extra diensten te draaien het schip varende gehouden. We zijn hen hier heel dankbaar voor! Dankbaar zijn we ook voor uw begrip als bewoner en familie als zaken niet helemaal gingen zoals ze zouden moeten gaan. Weet dat ons zorgteam, keuken, vrijwilligers, technische staf en directie het allerbeste voor hebben met onze bewoners en daartoe steeds alle zeilen zullen bijzetten.
 
Er is ook goed nieuws te melden! Er komen nu snel goede zorgmensen en Oudsten van Living bij:

  • Monique Roorda – Verpleegkundige (september)
  • Marga van Valkenhoef – Verzorgende IG (oktober)
  • Anke van de Groep – Verzorgende IG (oktober)
  • Kiki Arzine - Verzorgende IG (is net bij ons begonnen)

Nieuwe BewonerscommissieWe zijn erg blij met onze nieuwe bewonerscommissie, die weer helemaal 'op sterkte' is:

Dhr. P. van Drie – Voorzitter
Mevr. W.A. Gout-Velde
Mevr. Y.E.H. Aalderink

Inspectie door het Ministerie van VWSIn maart is er een uitgebreide inspectie geweest van het Ministerie van VWS. We hebben het met zijn allen heel goed gedaan! Het rapport is in juni gepubliceerd en u kunt het elders lezen in deze nieuwsbrief.

Concerten zijn nu ook toegankelijk voor publiekOnze concerten Seminarie Klassiek en Thee Matinee zijn weer toegankelijk voor een beperkt aantal familieleden en buurtgasten. Bekijk de agenda op onze website en u kunt daar ook een plaats reserveren.

Ga naar agenda

Amersfoort, 6 september 2021
Emil Scheerder
Delen?

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring