logo Seminarie
Missie
Het Seminarie biedt, in een sfeervolle, gastvrije en veilige omgeving, persoonlijke ouderenzorg en dienstverlening op maat. Het Seminarie heeft een katholiek christelijke identiteit. Het Seminarie zet volledig in op de eigen regie van haar bewoners. Deze is van essentieel belang voor het behouden van het gevoel van eigenwaarde en welbevinden en daarmee voor de kwaliteit van leven.

Ons professionele team doet er alles aan om de door u gewenste kwaliteit van leven te borgen. We streven er daarbij naar dat u als bewoner uw levensstijl kunt voortzetten.

Het Seminarie draagt ook zorg voor een klimaat waarin het team zich veilig voelt, zich kan ontwikkelen en plezier heeft in het werk. Dit vertaalt zich door in de zorg- en dienstverlening.

Visie
Het Seminarie is een particuliere woonzorgvoorziening met een eigen visie op wonen, leven, zorgen, leren en werken. Onze zorg is op maat. Van ondersteuning tot volledige verzorging. U blijft degene die beslist. Onze zorg- en dienstverlening is gebaseerd op samenwerking, wederzijds respect en vertrouwen.

Het Seminarie gaat voor samen redzaamheid waarin ook niet professionele krachten zoals familie, vrienden, stagiaires, buurtbewoners, mantelzorgers en vrijwilligers een rol hebben. Oprechte betrokkenheid, vriendschap, interesse en kennis van zaken worden ingezet om uw woongenot te realiseren.

Onze waarden
Wij stellen het belang van onze bewoners centraal. Het Seminarie biedt, bewoners, medewerkers, stagiaires en andere betrokkenen, een veilig en warm thuis-, werk- en leeromgeving. Onze kernwaarden zijn ‘participatie’, ‘zingeving’, ‘gastvrijheid’, ‘betrokkenheid’ en ‘geborgenheid’.

Participatie
Het Seminarie faciliteert tal van innovaties om onze bewoners en buurtbewoners te ondersteunen. Zij ontmoeten elkaar en doen gezamenlijke en/of individueel activiteiten die het leven veraangenamen.

Zingeving
Het Seminarie organiseert bijzondere en inspirerende ontmoetingen. Er is ruimte voor religieuze-, spirituele- en levensvragen.

Gastvrijheid
In het Seminarie voelen bewoners, buurtouderen, personeel, familie en vrienden zich welkom.

Betrokkenheid
Het team van Het Seminarie gaat uit van oprechte aandacht voor elkaar. Goede relaties met bewoners, familie, buurtbewoners en samenwerkingspartners zijn essentieel. Betrouwbaarheid en loyaliteit staan hoog in het vaandel.

Geborgenheid
Het Seminarie biedt een kleinschalige woonzorgomgeving waarin een gevoel van emotionele veiligheid en welbevinden centraal staat. Bewoners wordt een veilig en warm thuis geboden.
Delen?

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2021 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring