Missie (waar we voor staan):
Het Seminarie is een kleinschalige Zorgresidence waar ouderen in hun eigen comfortabele appartement de regie van hun eigen leven in eigen hand houden. De professionele zorg is dienend en zingevend. Het hele team van het Seminarie ontzorgt onze bewoners waar zij kan.

Visie (waar we voor gaan):
Binnen Het Seminarie zetten we ons elke dag opnieuw in voor het creëren van een open, fijne en veilige werk- en leefomgeving. Waarbij hoogwaardige medische zorg hand in hand gaat met uitgebreide hospitality.   

Kernwaarden: Liefdevol, Zingevend, Hospitality, Uitmuntend, Creatief, Eerlijk en Mooi

In deze 7 kernwaarden zit de volheid van onze zorg- en dienstverlening.

Ons verhaal:
Het Seminarie is een liefdevolle plek in de binnenstad van Amersfoort. Liefde voor onze bewoners, medewerkers, vrijwilligers en Nieuwe Nederlanders, liefde voor kunst, cultuur en voor het zorgvak, liefde voor onze buurtbewoners, met liefde klaargemaakt eten door onze eigen Chef-kok, liefde voor het prachtige Rijksmonument binnen en buiten.

Het Seminarie is een kleinschalige Zorgresidence waar ouderen in hun eigen comfortabele appartement de regie van hun eigen leven in eigen hand houden. De geweldige zorg is dienend en zingevend. Het hele team van het Seminarie ontzorgt onze bewoners waar zij kan. Rust, Reinheid en Regelmaat zitten in het DNA van het Seminarie. Hospitality is een belangrijke kernwaarde bij ons. De Seminarie Academy organiseert Hospitality trainingen voor ons team.

Het Seminarie is open, eerlijk en betrouwbaar zowel intern als extern. Binnen Het Seminarie is elke medewerker, vrijwilliger en bestuurder aanspreekbaar op onze kernwaarden. We doen het samen en bouwen op ieders unieke kwaliteiten en persoonlijke talenten.
 
Het Seminarie is een fijne en veilige plek voor bewoners, personeel, Nieuwe Nederlanders, vrijwilligers, stagiaires en buurtbewoners.

Het Seminarie is uniek in zijn soort met zingevende zorg, een eigen academie, muziek op het allerhoogste niveau, met inzet van Nieuwe Nederlanders. Het brede ondernemerschap van de twee founders maakt dat delegaties uit Japan, Israël en Italië kwamen leren en proeven van het Seminarie.

Het Seminarie is het middelpunt van de buurt. Buurtouderen eten, dag besteden en genieten mee van onze concerten en matinees. Buurtbewoners koken 1 keer in de maand voor het Seminarie en buurtouderen kunnen meedoen met de activiteiten van de Seminarie Academie.  

Het Seminarie is oogstrelend mooi. Met mooie mensen, een prachtig interieur en dat alles in een wonderschoon Rijksmonument.
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring