Corona update: Bezoek mogelijk achter glas

Vanaf 23 april kunnen de bewoners van Het Seminarie een beperkt aantal familieleden op bezoek krijgen. Deze bezoeken zullen niet in Het Seminarie zelf plaatsvinden, maar in een ruimte achter onze vide in de Stad van Cahen. Door een bezoekmogelijkheid te maken achter glas hopen we het gemis aan familieleden een klein beetje kunnen verzachten. In principe moet het mogelijk zijn dat elke bewoner op deze manier weer wekelijks bezoek kan ontvangen.

Eerste contactpersonen kunnen een bezoek plannen in onderstaande agenda en wij zorgen er voor dat de betreffende bewoner op tijd in de bezoekkamer plaatsneemt. De familie krijgt – met maximaal twee personen – toegang tot de bezoekruimte en daar kan men via een babyfoon met elkaar praten.

In geval van mooi weer kan het zijn dat we de locatie verplaatsen naar de Buurtkamer aan de Binnentuin. De definitieve locatie wordt bevestigd in de herinneringsmail die u een dag van te voren krijgt en voorlopig blijven we Muurhuizen 104 als ingang hanteren voor bezoeken.

De te reserveren ‘bezoektijd’ is 55 minuten en zo kan iedere bewoner eens per week bezoek ontvangen. Aangezien we in het weekend minder personeel beschikbaar hebben om de bezoeken te begeleiden zijn de bezoekdagen gepland op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Reserveer hier alvast uw bezoek, wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat!

N.B.: Het is niet nodig om in te loggen ! Klik op het tijdsblok van uw keuze om de afspraak te maken.

Wij verzoeken u vriendelijk even te wachten bij het bankje naast de ingang van de Stad van Cahen, Muurhuizen 104. De deur naar Toren 1 wordt voor u geopend op het aanvangstijdstip van uw geplande bezoek en we begeleiden u dan naar de bezoekruimte op de eerste verdieping. Mocht daar iets in mis gaan, bel dan even naar tel. 033 – 33 202 33 (optie 1).
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring