Corona update: Het Seminarie gesloten

Naar aanleiding van de persconferentie van minister Bruins voor Medische Zorg/Sport en minister Slob voor Onderwijs geven we u graag een update van ons voorzorgsbeleid rondom het coronavirus. De persconferentie is geen aanleiding tot paniek, maar heeft ons wel doen besluiten om de strengst mogelijke voorzorgsmaatregelen in te stellen, tot de verspreiding van het coronavirus in Nederland onder controle is. Dit achten we nodig ter bescherming van onze bewoners en medewerkers. Dat betekent dat het tuinhek aan de Muurhuizen op slot gaat met de volgende consequenties:

Voor familie en vrienden:


Per direct is het bezoek van familie, mantelzorgers en dienstverleners (kappers, pedicures, fysiotherapeuten etc) niet meer toegestaan. We houden nauw contact met de eerste familie-contactpersoon en uiteraard zullen medische disciplines toegang krijgen als dat strikt noodzakelijk is.

Voor personeel en stagiaires:


Onze medewerkers wordt met klem verzocht om privé-uitstapjes uit te stellen en het aantal sociale contacten tot een minimum te beperken voor de komende drie weken. Laat ook de boodschappen aan iemand anders over en minimaliseer het aantal plekken waar je verblijft.

Voor vrijwilligers:


Ook de toegang van vrijwilligers wordt beperkt, in de komende dagen zullen we met hen in overleg gaan over aanwezigheid en extra te treffen voorzorgsmaatregelen thuis.

Voor toeleveranciers:


Alle leveranciers wordt de toegang via het hek ontzegd, goederen mogen alleen afgeleverd worden voor de ingang in de Stad van Cahen (Muurhuizen 104) en worden daar opgepakt door het personeel.

Onze buurtgasten waren al 'buitengesloten', maar ook de Buurtkamer en de Buurttafels gaan voor drie weken dicht en alle geplande activiteiten worden uitgesteld.

In huis zullen we zorgen voor een gezellige tijd en voldoende activiteiten voor de bewoners. Voor familieleden is het mogelijk om te bellen en te facetimen/videobellen en wellicht wordt het ook weer tijd voor ouderwets 'brieven schrijven' !

We realiseren ons dat dit drastische maatregelen zijn en rekenen op uw begrip en medewerking. Vooralsnog gelden ze tot en met 6 april a.s. en daarna kijken we verder.

Laten we solidair zijn met onze collega's in de ziekenhuizen en ons uiterste best doen om de verspreiding van het virus beheersbaar te krijgen. Mocht u vragen hebben over bovenstaande, bel mij dan gerust!

Jan de Kievid
Teamleider
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring