logo Seminarie

Corona update: versoepelingen

De incidentiecijfers in onze regio maken het mogelijk om een volgende stap te maken in de versoepelingen. Daarmee sluiten we aan bij stap 3 in het openingsplan dat vorige week door het kabinet is aangekondigd.
 

Bezoekregeling


  • De bezoekregeling ziet er alsvolgt uit vanaf vandaag, 5 juni :
  • Familieleden in de eerste lijn (kinderen, broers/zussen, mantelzorgers) zijn van harte welkom voor bezoek in het appartement met maximaal twee personen per keer;
  • Bewoners mogen ook weer op bezoek bij familieleden in de eerste lijn: tijdens vervoer is gebruik van een mondkapje verplicht en wij adviseren familieleden om vooraf een zelftest te gebruiken als ze nog niet zijn gevaccineerd.
  • Overige familieleden, zoals kleinkinderen, neven en nichten en vrienden en kennissen kunnen gebruik blijven maken van een tuinbezoek, dat bij slecht weer wordt verplaatst naar onze vide.
  • Aanmelden vooraf blijft voorlopig nog gehandhaafd, maar de gezondheidscheck is alleen nog bij binnenkomst.
  • Alle hygiënemaatregelen (handalcohol etc.) blijven gehandhaafd;
  • De 1,5 meter afstand blijft van kracht;
  • Het dragen van een mondneusmasker in huis blijft verplicht voor iedereen, het mag worden afgezet als de bezoeker een vaste zitplaats heeft op een afstand van > 1,5 meter.
  • De gemeenschappelijke ruimte (Living/kapel) is nog niet toegankelijk, behoudens tijdens activiteiten:
  • Vanaf heden zijn familieleden in de eerste lijn welkom om aanwezig te zijn bij onze activiteiten. Wegens het beperkte aantal plaatsen is reservering verplicht. Kijk daarvoor in onze agenda.

Vrijwilligers


Vanaf vandaag, 5 juni, zijn al onze vrijwilligers weer van harte welkom, met in achtneming van de geldende veiligheidsmaatregelen.
 

Tot slot:


Medewerkers en vrijwilligers blijven preventief persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken conform de geldende richtlijnen.
Testen en isolatie bij klachten van bewoners blijven nodig.

Voor het plannen van een (tuin) bezoek kunt u de volgende links gebruiken:

Familiebezoek eerste lijn

Tuinbezoek overige bezoekers

Autoluwe binnenstad


We maken u er graag nogmaals op attent dat de historische stadskern van Amersfoort sinds januari jl. autoluw is.  Dat betekent dat u niet met uw auto onder de Kamperbinnenpoort door mag rijden zonder toegangsontheffing. Voor onze bewoners is het mogelijk om een toegangsontheffing aan te vragen via Parkeerservices, Het Seminarie kan daar niet in faciliteren.
Als u mét een ontheffing binnenrijdt, dan kunt u uitsluitend een korte stop buiten het hek maken om uw familielid in/uit te laten stappen. Het is niet toegestaan om in het autoluwe gedeelte te parkeren, ook niet op het terrein van Het Seminarie! Voor het parkeren van uw auto kunt u terecht in garage Flintplein, waarvoor onze bewoners ook een voordelige bezoekersregeling kunnen aanvragen bij Parkeerservices.Delen?

Werken bij

Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2023 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring