Verhaal van mevrouw Beekes

Het is niet alleen belangrijk dat bewoners het hier naar hun zin hebben, maar ook de hotelgasten. Daarom namen we even polshoogte bij mevrouw Beekes. Drieëntachtig jaar en nog steeds kraakhelder vertelt ze over de afgelopen maanden als hotelgast in Het Seminarie.

Met welke reden verblijft u in Het Seminarie?
“Naarmate je ouder wordt, word je kwetsbaarder voor incidenten. Het ging namelijk zo; ik was gevallen en ik had daardoor nare blessures opgelopen. Ik had zelfs mijn schouder gebroken. Na drie dagen in het ziekenhuis gelegen te hebben, ben ik hier terecht gekomen om te revalideren”.

Waarom heeft u voor Het Seminarie gekozen?
“Het is een plezierig woonzorginitiatief! Het was op een zondag dat mijn dochter bij mij kwam en mij enthousiast over Het Seminarie bijpraatte. Zij had de website bekeken en hier een rondleiding gehad. En ze lieten de kamers zien en die waren erg leuk. Daarnaast ligt het Seminarie fijn centraal, midden in het centrum; dichtbij mijn familie en vrienden”.

Wat zal u altijd herinneren van Het Seminarie als u weggaat?
“De verzorging. De zorg is erg goed. De mensen die je hier helpen, geven echt om je. Mij wordt wel eens een vriendschappelijke knuffel gegeven. Dat vind ik bijzonder fijn want het is een teken van liefde voor mij. Daarnaast kan ik goed met de mensen opschieten hier. Zowel de bewoners als de verzorgers. Bij het eten heb ik het ook goed naar mijn zin, het is altijd gezellig.
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring