Abel Hox - Seminarie Klassiek

Wanneer

14 februari 2023

Kosten

€ 6,00
Twee keer per maand verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Abel Hox is geboren in 1998. Zijn eerste pianolessen kreeg hij van zijn vader op 8-jarige leeftijd. Op 13-jarige leeftijd ging hij naar de School voor Jong Talent (onderdeel van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag) om te studeren bij Kamilla Bystrova.
Hij speelde concerten in binnen- en buitenland en kreeg masterclasses van onder andere Naum Grubert, Ruth Nye, Mikhail Khokhlov, Denys Proschayev, Igor Roma, Severin von Eckardstein, Ronald Brautigam en Richard Egarr.
in 2017 werd hij aangenomen voor de bacheloropleiding aan het Koninklijk Conservatorium.
Daar volgde hij lessen bij Ellen Corver. in 2022 studeerde Abel af met een 9 voor zijn eindexamen. In 2022 zet hij zijn studie voort in Imola onder begeleiding van Enrico Pace.
Abel heeft een brede muzikale interesse met een bijzondere voorkeur voor de muziek van Bach, Beethoven en Schubert. Naast piano studeren houdt Abel van lezen, fietsen en luisteren naar muziek.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Reserveren

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring