Jorge en Jaime Martina - Thee Matinee

Wanneer

22 september 2024

Kosten

€ 6,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!

Jorge Andrés Martina en Jaime Fernando Martina
Broers uit een zeer muzikaal Antilliaans Colombiaans geslacht. Ze genoten een bevoorrechte jeugd welke in het teken stond van de klassieke muziek. Terwijl Jaime koos voor piano raakte Jorge meer en meer geïnspireerd om zijn stem als instrument te gebruiken. Beide broers kozen ondanks hun muzikaal talent niet voor een carrière in de muziek.

Jorge beschikt over een warme en volle tenorstem. Hij heeft zangles gehad van de zangpedagogen Leny Stappers en Jeanne Companjen en heeft masterclasses gevolgd bij mezzosopraan Marion van den Akker. Jorge heeft opgetreden op podia in Nederland, Colombia, de Antillen, Frankrijk, Italië en Polen.

Jaime begeleidt Jorge voornamelijk in het meer ‘populair’ Spaans en Latijns-Amerikaans repertoire. Hij voelt broer Jorge perfect aan. Zijn muzikale opleiding deed hij bij Iman Landheer en zijn oom en concertpianist Harold Martina.

U kunt vanaf 14.30 uur binnenlopen voor een kopje thee. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het optreden start om 15.00 uur, u kunt zich maximaal een maand van ter voren aanmelden.

Aanmelden
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring