Duo Con Fuoco - Seminarie Klassiek

Wanneer

26 september 2023

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Duo Con Fuoco bestaat uit Bob van der Ent-viool, en Ephraim van IJzerlooij -cello.
Hun ontmoeting gaat terug naar de tijd toen de musici allebei prijswinnaar waren op het Princes Christina concours. Sinds enige jaren treden zij op als vast duo en tegenwoordig treden zij veelvuldig op in concert
-series kamermuziek van de belangrijke podia door het hele land. In lochem zijn zij graag geziene musici en komen daar al ruim 20 jaar. Hun repertoire kenmerkt zich met Bach als leidraad t/m hedendaags werk. Recent maakte de bekende componist Daan Manneke twee bewerkingen voor Duo Con Fuoco. Zij zetten zich ook actief in voor composities van Nederlandse componisten die onterecht in de vergetelheid zijn geraakt. Dit seizoen staan oa Friedrich Schwindl en Eva Mees op het Programma.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Reservering Seminarie Klassiek 26 september 2023

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring