Blue Suspenders -Thee Matinee

Wanneer

28 juli 2024

Kosten

6,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!

Het trio met de blauwe bretels speelt al weer meer dan zes jaar samen bij allerlei gelegenheden. Ze hebben een voorliefde voor de muziek van Django Reinhardt, voor de Franse chansons (C’ est si Bon, La Vie en Rose), voor een opzwepend stukje zigeunermuziek als Schwarze Augen maar ook een mijmerend droomstukje als Nuages.

Daarnaast pikken ze jazzstandards op, bijvoorbeeld Sweet Georgia Brown en Undecided. Rustig op de achtergrond, bescheiden versterkt. Soms ook éven op de voorgrond tredend met een grappige tekst uit een oud liedje of een schlager. Links op de foto violist Louis Houet. Naast viool speelt hij ook accordeon. Op de achtergrond staat Pieter Vos met zijn contrabas, die hij ook ontroerend mooi met de strijkstok kan bespelen. Voor hem zit gitarist Jan Blonk die als derde man het geluid compleet maakt.

U kunt vanaf 14.30 uur binnenlopen voor een kopje thee. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het optreden start om 15.00 uur, u kunt zich aanmelden via deze knop.

Aanmelden
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring