Muziek met Passie - Seminarie Klassiek

Wanneer

15 augustus 2023

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Ons duo "Muziek met Passie" bestaat uit fluitiste Wende van Nes en pianist en songwriter Zeger Verhage. Samen hebben wij vroeger gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Na onze studie zijn we beiden een eigen weg ingeslagen. Wende is 13 jaar als fluitiste werkzaam geweest bij het Radio Filharmonisch Orkest. Zeger was jaren aan diverse Amerikaanse kerken als Director of Music verbonden en is nu pianodocent. Sinds 2013 zijn wij weer in contact gekomen met elkaar en geven we regelmatig concerten bij zorglocaties, bedrijven, particuliere gelegenheden en bij uitvaartdiensten. In de laatste zes jaar hebben we samen een prachtig en divers repertoire opgebouwd en unieke compilaties en arrangementen gemaakt van o.a. de bekendste opera-aria's, de mooiste thema's uit de klassieke symfonieën en concerten, Franse chansons, populaire liedjes en het Nederlands lied.

De pure, warme klank van de dwarsfluit in combinatie met het harmonische samenspel van de piano zorgen voor een dimensie, waarin verschillende emoties aangeraakt worden. Onze intentie is om het publiek mee te nemen op een innerlijke reis vol passie, tederheid, liefde, verlichting, herinnering en vrolijkheid.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Seminarie Klassiek 15 augustus 2023

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring