Bart Wolvekamp - Seminarie Klassiek

Wanneer

3 januari 2023

Kosten

€6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Als zoon van Rotterdamse ouders groeide Bart landinwaarts op in een klein boerendorpje aan de Maas. Later studeerde hij klassiek en lichte muziek piano aan het Utrechts conservatorium, voltooide zijn studie niet want ging al vrij snel de theaters in en heeft zich gedurende de jaren erna gespecialiseerd in het
begeleiden van vele vocalisten en heeft zichzelf ontwikkeld als componist en arrangeur.

Hij werkte met artiesten en groepen als Liselore Gerritsen, Wende Snijders,Gerard van Maasakkers, Christina Branco, Amsterdam Sinfonietta en veleanderen, en met tal van musici in vast of niet vast verband en hij doet veel studiowerk.

In 2010 had hij het een beetje gezien in Nederland, sloeg zijn spullen op en vertrok voor twee weken naar Berlijn. Dat werden vier maanden, waarna hij twee jaar in Spanje verbleef en werkte.

Sinds 2013 woont hij in Rotterdam en doceerde hij lange tijd aan Codarts Muziektheater waar hij allerlei uiteenlopende projecten deed als docent en musicus met de studenten.

Na zeven jaar daar gewerkt te hebben was het tijd om weer zijn eigen weg te gaan en werkt hij weer als freelancer. Hij leidt een aantal koren en is bezig met een aantal eigen projecten waaronder zijn pianosoloprojekt.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Seminarie Klassiek

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring