Christina & Co - Seminarie Klassiek

Wanneer

31 januari 2023

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Christina & Co
Christina is in Zimbabwe geboren en emigreerde op haar negende naar Zuid -Afrika. Tijdens de middelbare school trad ze op voor de radio, speelde op diverse concoursen en soleerde met lokale orkesten. Na de middelbare school heeft ze het conservatorium gedaan in Amsterdam en Rotterdam. Christina geniet van een veelzijdige carrière als freelance violiste. Ze speelt onder andere bij de radio orkesten: Het Ballet Orkest en Het Metropole Orkest, in diverse kamermuziek ensembles, in het theater en voor basisscholen. Verder heeft
ze een levendige lespraktijk.

Magrita Rondeel behaalde haar diploma Uitvoerend Musicus bij Elias Arizcuren aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam in 1989. Vervolgens studeerde zij Kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Marien van Staalen en volgde zij masterclasses bij o.a. Milos Sadlo, Erling Blondal Bengtsson, Dmitri Ferschtman en Johannes Goritzki.Van 1990 tot 1994 was zij verbonden aan het Noord-Nederlands Orkest te Groningen en speelde van1994 tot 2013 in het Nederlands Balletorkest dat later Holland Symfonia ging heten, na de fusie met het Noordhollands Philharmonisch Orkest. Sinds 1 januari 2013 is zij zelfstandig geworden, na haar ontslag bij het orkest door de bezuinigingen van het kabinet. Zij werkt(e) bij o.a. NNO, Het Balletorkest, Metropole Orkest, Nationaal Symfonisch KAmerorkest, Philharmonia Amsterdam, Holland Orkest Combinatie, deFilharmonie te Antwerpen en Sinfonia Rotterdam. Daarnaast speelt ze veel kamermuziek, waaronder in het Wings Ensemble, Trio Lataster, Trio Lamy, Christina & Co, Het Nieuwe Lelie Strijkkwartet en andere gelegenheidsensembles.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Seminarie Klassiek

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring