DubbelStorm - Thee Matinee

Wanneer

25 februari 2024

Kosten

€ 6,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!

Dubbelstorm

Twee broers die graag samen muziek maken. Arent heeft zichzelf als tiener gitaar leren spelen en heeft zich als autodidact een hele winkel aan instrumenten eigengemaakt. Tijdens de theematinee zal het beperkt blijven tot de gitaar, de klarinet en een exotische trommel. Arent heeft zich aanvankelijk heel veel beziggehouden met volksmuziek en klezmer, later kwam daar andere genres bij.
Joost heeft als kind viool leren spelen. Daarna is hij ook altviool gaan spelen. Nog weer wat later heeft hij zichzelf accordeon leren spelen, net als Arent trouwens. Deze middag wisselt hij de accordeon af met de altviool. Joost is, zoals dat vaak gebeurt met violisten, opgegroeid met klassieke muziek. Ondertussen snoept ook hij van vele muzikale walletjes mee.

In de muziek die de broers in het Seminarie spelen, staan de mooie melodieën centraal. Sommige  komen rechtstreeks uit de wereld van de klassieke muziek. Daarnaast hebben ze geput uit de filmmuziek, de wereld van de klezmerdeunen, Oost-Europese muziek en zullen er een paar tango's passeren. Steeds zijn de melodieën overeind gebleven, maar hebben ze er wel een eigen draai aan gegeven.

U kunt binnenlopen vanaf 14.30 uur, Muurhuizen 102, ingang tuinzijde.
De kosten à € 6,00 p.p. graag pinnen of contactloos betalen bij binnenkomst. Koffie en thee is gratis, consumpties à € 2,30. Graag even een plaats reserveren middels onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Thee Matinee

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring