Duo Miki & Rui - Seminarie Klassiek

Wanneer

18 juli 2023

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Miki Kawashima werd in 1995 geboren in Japan. Zij kreeg vanaf haar derde jaar enkele jaren pianoles. In 2010 verhuisde Miki naar Engeland, waar zij haar muziekstudie hervatte. In dat jaar won zij de eerste prijs bij het Farnham Competitive Music Festival, waarbij zij het Young Musician Award en de June Fielding Beurs won. Ze kreeg van de organisatie van Grayschott Concerts de kans om met de London Mozartt Players op te treden (2015).
Miki heeft twee jaar gestudeerd aan de Academia del Ridotto in Italië bij Prof. Andrzej Jasiński en nu studeert zij, net als Salomé, aan het Koninklijke Conservatorium van Den Haag bij David Kuyken.

Rui Braga Simões is een pianist uit Braga (Portugal), die vooral actief is in de moderne muziek en muziekprojecten met nieuwe muziek van jonge componisten. Hij is een stichtend lid van het Ope(n)ra ensemble in Braga. Hij deed mee aan de ‘Spring Festivals’ 2021 and 2022, met concerten gewijd aan piano muziek van beroemde Nederlandse
componisten, zoals Guus Janssen, Diderick Wagenaar and Louis Andriessen en was recentelijk onderdeel van het orkest in de Nederlandse première van de opera "Postcard from Morocco" van Dominick Argento, in een project van de Dutch National Opera Academy (DNOA).
Hij begon zijn pianostudie aan de Calouste Gulbenkian Music Conservatory in Braga bij docenten Elisabete Costa en Ana Paula Carreira. Hij werd aangenomen in Escola Superior de Música e Artes do Espetáculo do Porto (ESMAE) in 2016, waar hij begon bij Professor Miguel Borges Coelho en hij zijn diploma behaalde bij Professor Madalena
Soveral. Hij zit op dit moment in zijn 2e jaar van zijn Master met een specialisatie in Ensemble Academy aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, bij Professor Ellen Corver.

Miki en Rui zijn collega’s in het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en vinden het heel fijn om samen muziek te ontdekken, van traditioneel klassiek tot modern en momenteel werken ze samen aan projecten, zoals: 18 musicians van Steve Reich. Ze zijn ook van plan hun repertoire uit te breiden met muziek voor twee piano’s.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Seminarie Klassiek

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring