Duoletta - Seminarie Klassiek

Wanneer

6 december 2022

Kosten

€ 5,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !


Duoletta

Cellistes Winnyfred Beltman en Marieke van der Heyden leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en bouwden daar hun muzikale vriendschap op.
Winnyfred is werkzaam bij het Radio Filharmonisch Orkest en speelt daarnaast in verschillende kamermuziekensembles. In juni van dit jaar heeft zij met het Isola Kwartet ook op deze locatie een concert gegeven.
Marieke speelde in verschillende muziek- en bewegingstheater producties en treedt op in binnen- en buitenland. Daarnaast ontwikkelt zij muziektheaterproducties voor kinderen. Ondanks dat Winnyfred en Marieke na hun studie een verschillende kant op gegaan zijn, hebben zij elkaar niet uit het oog verloren.
Sinds dit jaar bundelen zij hun muzikale krachten in DUOLETTA.

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 5,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.

Delen?

Aanmelden Seminarie Klassiek op 6 december 2023

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring