Familie Brakkee - Thee Matinee

Wanneer

23 oktober 2022

Kosten

€ 5,00
Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee. Vanaf 15.00 uur kunt u samen met onze bewoners genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. Het geheel wordt opgeluisterd door een muzikaal intermezzo. U bent van harte welkom in deze unieke lokatie in de binnenstad en neem gerust iemand mee!

Te gast in de onvolprezen serie van Het Seminarie is de familie Brakkee. Vader Frank is professioneel altviolist en komt binnenkort nog een keer met een ander programma. De drie inmiddels volwassen kinderen Lieke (viool), Stijn (piano, heeft hier al een paar keer eerder gespeeld) en Janne (cello) zijn stevig besmet met muzikaal talent en ook voor hen neemt muziek een groot deel van hun leven in beslag. Speciaal voor Het Seminarie is de familie bij elkaar gekomen om een prachtig programma samen te stellen.

Het programma zal bestaan uit muziek van Beethoven, Dohnany en Fauré. We hebben de mooiste delen uitgezocht in drie mogelijke bezettingen die ons gezin te bieden heeft: respectievelijk een pianotrio (viool, cello, piano), een strijktrio (viool, altviool, cello) en een pianokwartet (viool, altviool, cello, piano).

U kunt binnenlopen vanaf 14.30 uur, Muurhuizen 102, ingang tuinzijde.
De kosten à € 5,00 p.p. graag pinnen of contactloos betalen bij binnenkomst. Koffie en thee is gratis, consumpties à € 2,00. Graag even een plaats reserveren middels onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden Thee Matinee 23 oktober 2022

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring