Inke Krudde - Interactief meezingconcert

Wanneer

18 maart 2023

Kosten

Kosteloos
Op zaterdag 18 maart verzorgt zangpedagoge en muziektherapeut Inke Krudde een interactief zing- en luisterconcert voor bewoners, familieleden en vrienen en buurtgenoten. Kom gezellig meezingen, de toegang is kosteloos. Inke stelt zichzelf even voor:

Inke KruddeNa afgestudeerd te zijn als muziektherapeut aan de HBO opleiding voor Muziektherapie Middeloo (Hoge School Utrecht), heb ik mijn vervolgstudie tot zangpedagoge afgerond aan het Hilversums Conservatorium.  Na het behalen van het certificaat EVTS (Estill Voice Training System) en SMTA (speech music therapie for aphasia) en NMT-fellow (Neurologisch Muziektherapeut) en RGM Master Practitioner is mijn praktijk voor spraakmuziektherapie ontstaan vanuit de combinatie van mijn twee beroepen.
Juist het zorgaspect in combinatie met mijn grootste passies -de stem en muziek- maakt dat ik mij erg thuis voel in mijn huidige werk. Het geeft mij veel voldoening en energie dit mooie werk te mogen doen. Het feit dat ik naast muziektherapeut ook zangpedagoge ben maakt dat ik een extra dimensie kan geven aan de behandeling (zie onder Praktijkvoorbeelden SMTA).

Het ontstaan van de praktijk voor spraakmuziektherapie en muziektherapieBinnen mijn zangles praktijk merkte ik dat zingen op meerdere vlakken een positieve invloed heeft. Zangles resulteerde bijvoorbeeld o.a. in beter gebruik van de spreekstem, verminderd stotteren,  verbeterde articulatie, minder angst tot spreken.
Dat fascineerde mij enorm waardoor ik mij ben gaan specialiseren in de combinatie van zang/muziek en spraak middels de methode SMTA (Speech Music Therapy for Aphasia) en NMT (Neurologische MuziekTherapie). In mijn werk blijf ik enorm geboeid door de kracht van muziek en welke invloed muziek heeft op neurologisch vlak.

U kunt vanaf 15.00 uur binnenlopen voor een kopje thee of koffie, het concert start om 15.30 uur en de toegang is gratis. Reserveert u hier een plaatsje:
Delen?

Aanmelden 18 maart

* = Verplicht veld
Onze cliƫnten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring