Joe Garbett Dance (UK) Get Lost - Spoffin

Wanneer

25 augustus 2023

Kosten

Bepaal achteraf
We zijn blij verheugd dit jaar weer podium te kunnen zijn voor Spoffin, het jaarlijkse internationale straattheaterfestival in Amersfoort. Deze keer met een bijzondere voorstelling door twee Engelse dansers, toegankelijk voor jong en oud. De voorstelling duurt 25 minuten en is ook geschikt voor kinderen.

Get Lost‘Get Lost’ gaat over het aanmoedigen van nieuwsgierigheid, het aanwakkeren van avonturen en het doorbreken van stereotypen. Naarmate het verhaal zich ontvouwt (letterlijk: de dansvloer is een enorme kaart die zich ontvouwt!) is de relatie tussen de twee personages dubbelzinnig. De twee dansers zijn empathisch, hyper, zacht en gevoelig terwijl ze elkaar ondersteunen en zich een weg banen door deze lieve maar energieke voorstelling.

Het publiek wordt een belangrijk onderdeel van het avontuur door aangemoedigd te worden om van begin tot eind fysiek aan de show deel te nemen - begeleid door de dansers om te parachutespringen, aan  touwen te trekken en zelfs hun stinkende schoenen vast te houden!

'Get Lost' is een nieuw en opwindend dansstuk dat pleit voor meer platonische aanraking tussen mannen en masculine mensen, en positieve manieren laat zien waarop ze aanraking kunnen gebruiken om gezondere interacties aan te moedigen.

Speeltijden en -locaties
vr
25
aug   19.00-19.25
vr
25
aug   20.30-20.55

za
26
aug   14.00-14.25

za
26
aug   16.00-16.25

zo
27
aug   14.00-14.25

zo
27
aug   16.00-16.25

De voorstellingen vinden plaats in de Binnentuin van Het Seminarie en zijn gratis toegankelijk. Achteraf wordt u gevraagd om een kleine bijdrage te geven voor de organisatie van Spoffin.

Bekijk hier de trailer
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring