Lichtpuntjes - stadswandeling

Wanneer

21 december 2021

Het is mogelijk voor bewoners en familieleden om een mooie verlichte wandeling door de oude binnenstad van Amersfoort te maken.

Het burennetwerk Goeie Buren van de binnenstad heeft de tweede keer op rij het initiatief genomen om in deze roerige tijden op een andere manier uiting geven aan verbondenheid en ‘nabuurschap’ in de binnenstad. Dit doen binnenstadbewoners door middel van “lichtpuntjes” in onze buurt: een wandelroute langs sfeervol versierde en verlichte vensters van huizen binnen de singels. Het is een actie “vóór buren dóór buren” en Het Seminarie doet ook mee! Een mooie geste waar ook onze bewoners, mantelzorgers en onze medewerkers van kunnen meegenieten in de donkere dagen rond en tijdens de kerst.

lichtpuntje

Door één van onze ramen is dit schilderij van Toon Tieland te zien. Het heet "Gezicht op Amersfoort" en Toon Tieland liet zich daarbij inspireren door het gelijknamige schilderij van Matthias Withoos dat in Flehite hangt.

De actie loopt van 22 december t/m 6 januari en de ramen zijn verlicht van 16.00 tot 21.00 uur. Als u gaat wandelen met een bewoner doe dat dan in groepjes van maximaal twee personen.

Voor meer informatie bezoek de website van Goeie Buren

Print hier de wandelroute
Delen?
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring