Marco Verwey - Seminarie Klassiek

Wanneer

6 juni 2023

Kosten

€ 6,00
Iedere veertien dagen verzorgen professionele top-musici een koffieconcert om 11.00 uur met klassieke werken in de Sint Willibrorduskapel voor bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten. U bent van harte welkom !

Op 6 juni a.s. verzorgt concertpianist Marco Verwey uit Utrecht pro deo pianovoordrachten in licht klassieke stijl.

Hij heeft talrijke optredens verzorgd in binnen - en buitenland en geeft nu vele huisconcerten bij particulieren, in verzorgings- en verpleeghuizen.

Het programma bestaat uit een aantal door hemzelf gecomponeerde stukken in de stijl van oude componisten als Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Schubert, e.a.

Voorafgaand aan iedere te spelen compositie geeft hij tekst en uitleg over de inhoud en achtergrond van het te spelen werk. Hierdoor wordt zijn muziek voor iedereen zeer toegankelijk.

Om een indruk te krijgen van het repertoire van Marco Verwey klik hieronder voor een aantal voorbeelden van zijn composities:

U kunt vanaf 10.30 uur binnenlopen voor een kopje koffie. De entreekosten à € 6,00 graag contactloos/pinnen bij binnenkomst. Het concert start om 11.00 uur, u kunt zich aanmelden via onderstaand formulier.
Delen?

Aanmelden

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring