Merel Leijen - Thee Matinee

Wanneer

27 maart 2022

Kosten

€ 5,00
Op achtjarige leeftijd is Merel Leijen begonnen met harpspelen. Dit vond zij zo leuk dat ze, na het behalen van haar Havo diploma, harp is gaan studeren aan het Utrechts conservatorium. In 2011 heeft zij haar Bachelor diploma gehaald.

Tijdens haar optredens laat ze zien wat er allemaal mogelijk is op een harp. Zij speelt dus niet alleen het overbekende romantische repertoire maar laat ook andere muziekstijlen horen waaronder jazz. Zij geeft ook altijd achtergrondinformatie over de stukken die zij speelt.

Naast harpiste is Merel ook harpdocente. Zij geeft met veel plezier les en vind het ook leuk om haar leerlingen mee te laten doen tijdens optredens. Deze keer komt ze samen met Ariëlle de Haan. Een leerling van 14 jaar die nu twee jaar les heeft en hoopt dit nog vele jaren vol te houden. Zij vond de harp altijd al een mooi instrument en wilde het ook graag zelf leren bespelen. De uitdagingen die ze tegenkomt bij het spelen vind ze erg leuk en leerzaam. Ook na school, ze zit in de vierde klas van het VWO, vind ze rust in het spelen op de harp.

Samen hopen Merel en Ariëlle er een mooie muzikale middag van te maken voor onze bewoners.
Delen?

Aanmelden Seminarie Klassiek

* = Verplicht veld
Onze cliënten geven
Zorgresidence Het Seminarie:
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl
9.1

Zorgresidence Het Seminarie is 20 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en heeft een gemiddeld cijfer van 9.1.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

zorgkaart nederland
© 2024 Zorgresidence Het Seminarie  - Disclaimer - Privacyverklaring